Tuesday, 22 May 2012

I'm Thirteen !



21 Mei 2012.. hari apa tu ? ok hari Isnin lah.. tapi untuk aku 21 Mei ni tarikh yang paling bermakna untuk aku sebab tarikh ni la aku lahir kat bumi ni :).. I be a Princess for 1 Day.. heww2.. ok pagi2 lagi aku dah bangun sebab dapat mesej form my friend, Arisha.. panjang ayat dia bagi untuk birthday aku sampai aku nak baca pun malas sebab mata tengah ngantuk.. then baru nak sambung tidur tiba2 my blurr (Rein) call.. aku fikir agak2 lah dia nak wish sampai call.. mesej tak boleh ke ? lagipun nanti kat sekolah boleh wish..  rupanya dia nak tanya pasal exam seni.. alahai.. k sedih.. then aku bangun lah terus, cari mama tersayang.. ayah aku tak ada, pergi khusus.. haha.. mak aku nyanyi lagu happy birthday untuk aku ^^.. lepastu mak aku suruh siap2 nak keluar.. mak bawak pergi kedai jam.. lahaii.. mak aku tau rupanya yang jam aku hilang.. whahaha.. dah balik semua, get ready for school ! hari ni exam sejarah, seni & agama.. alahh malasnya rasa tak nak pergi sekolah.. terpaksa la.. kat sekolah ramai yang wish aku.. terharunyee.. then Rein tanya 'lahh.. birthday kamu ke hari ni ? sorry terlupa..' .. k kejam.. tapi hari ni dia bagi coklat.. haha.. malam pula aku bukak FB.. alala.. my friend semua wish kat FB rupanya.. aku rasa hari bertuah aku kot sebab semua orang layan aku baik je.. haha.. yang layan tak baiknya exam lah.. tapi sedihnya orang yang paling aku sayang dalam hidup aku tak wish.. nak tau siapa ? ok tunggu entri 18 Jun kayy.. bye :)