Saturday, 31 March 2012

Earth Hour 2012



Aku tengah menaip dalam kegelapan.. haha.. tak apa.. bulan sentiasa ada dengan aku.. ( cehh.. ayat tak boleh pegi ).. siapa yang tengah bergelap sekarang ? alohh.. 1 jam je pun.. woo.. tahniah diucapkan.. sayang juga korang kat bumi kita ni ye.. ye la.. kalau tak ada bumi mana kita nak tinggal ? planet marikh ? haha.. pegii la kalau berani..  tapi takut jugak.. aku tengah duduk sorang2 ni.. takut pulak ada yang duduk sebelah aku ni.. haha.. ehh2.. jangan cakap.. nanti betul2 ada karang.. maunya pengsan 2 minit.. haha.. ok lahh.. selamat ber-earth hour.. haha.. :D

Thursday, 29 March 2012

I Love You, Friend



Haii2.. aku happy sangat hari ni.. haha.. sebab kan2, masalah aku dengan kawan baik aku dah selesai.. baru tadi.. masa tengah gaduh2 tu, aku sampai nangis2 ohh.. buat malu je.. haha..mana tak nya.. sebab kawan kan.. sekarang baru lah hati aku ni rasa seronok sikit.. seriously aku memang rapat dengan kawan2 aku.. sampai kalau kitorang renggang sikit je, dah ada orang lain tegur.. hehe.. heyy kawan.. aku sayang kau lahh ^^

Friday, 16 March 2012

Follower Bertuah ! :)

Tadi bukak blog.. belek2 dekat dashboard.. pastu, tiba2 mata ni dok fokus kat widget follower.. perghh ? 100 follower ? biar betul.. padahal aku ni baru je berblogging.. haha.. yela.. ape2 pon bangga kan.. lepas tu, tengok la siapa follower aku yang ke-100 tu ? haa.. ni nak bagitau ni.. siapa yang bertuah tu ?

Haa.. tengok2.. haha.. siapa2 yang tak percaya tu, nah bukti..  

Siapa yang bertuah tu ? meh sini tengokk ! 

Kak Afiqah Shuhada ! haha.. penggil kakak ye.. hormat2 :). Lepastu, sibuk la mencari FB kakak ni.. jumpa punn kat blog dia yang cute miut tu.. hehe.. lepas dapat FB, tangan ni dok gatal lagi save gambar dia.. sorry ye kak, curi gambar.. nak bagi hadiah ni.. haha.. hadiahnya tak seberapa.. cuma gambar yang diedit je.. 


Haaa.. cantik tak ? cehh.. jangan jeles.. khas untuk kak Afiqah tauu.. Tahniah, kak !

Wednesday, 14 March 2012

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking


Klik Gambar untuk Join !

Heyy Hoyy ! (ayat biasa) .. ok sebenarnya aku dah ditag oleh seorang blogger cute ni : Kak Wana .. panggil kakak ye.. haha.. dia nak kenal aku untuk segmen Ice-Breaking.. waa.. ada jugak peminat aku rupenye.. haha (perasan dahh) .. ok tanpa banyak membebel, bercakap, merapu dan sewaktu dengannya, ok jom baca same2 !
Nama aku Anis Shafiha binti Mohd Noor.. ramai manusia panggil aku Anis..  aku wujud kat dunia ni pada 21 Mei 1999 kat Hospital Besar Ipoh.. dah 13 tahun aku hidup rupanya.. haha.. dari aku darjah 1 hingga darjah 6, aku bersekolah kat SK Marian Convent, Ipoh. Sepanjang 6 tahun aku kat sekolah tu, banyak kenangan manis, pahit, masam, & manis yang aku dapat.. terutama dengan kawan2.. 
Sekarang, 2012 aku dah masuk form 1.. dah ada kat alam sekolah menengah.. aku skarang belajar kat SMK Convent, kakak kepada SK Marian Convent .. haha.. Tak banyak yang aku boleh cerita.. baru 13 tahun hidup tak banyak pengalaman.. Ok byee.. 

Kene tag seorang blogger ke ? alahaii.. bantai je la.. 
Aku tag : Diana

Friday, 9 March 2012

Finally, Exam is Over !



Hoyy.. hoyy ! aku dah habis exam ! excited beb ! haha.. Alhamdulillah aku dapat jawab dengan baik.. tapi Agama dengan Sains aku jawab macam !@#$%^&* .. hahaha.. harap dapat keputusan yang ok la.. jangan gagal sudahh ! tapi aku nak lupakan pasal exam dulu.. nak enjoy puas2 cuti ni.. hehe.. ok byee !

Sunday, 4 March 2012

Exam, You Make Me Stress !



Stress ! Stress ! Stress ! ok.. esok exam derr.. haha.. actually aku dah habis buat revision dah.. cumaa.. ye laa.. takot sehh.. sebab ni first exam aku kat sekolah menengah.. BM, BI, Sains, Matematik, Sejarah, Geografi, PJK, Agama, Sivik, Seni & KH ! perghh.. walaupun 4 hari je, tapi aku rasa berdebar..  dup dap dup dap.. huhu..  aku harap dapat buat apa yang aku mampu.. amin ~