Wednesday, 4 January 2012

SMC Terbaekk !



Salam.. ok semalam first day aku masuk sekolah menengah, Sekolah Menengah Convent.. sementara nak tunggu tawaran mana2 asrama, aku sekolah kat situ.. ok ok je semalam.. cuma boring sikit la.. haha.. hari ni ada orientasi.. lawatan 1 sekolah.. helo2.. bukan lawatan 1 Malaysia ok ! ^^ sekolahnye besar ohh ! kalau silap jalan alamatnya boleh sesat la.. haha.. nasib baik cikgu buat lawatan tu.. apa2 pon, SMC terbaekk la !

Sunday, 1 January 2012

2012 Be Nice To Me :)



helo2.. happy new year ! waaa.. tak sangka dah 2012.. n aku dah masuk form 1.. sweet 13 :) dari jadi senior, terus ke junior.. haha.. teringat balik memori 2011.. banyak kenangan kat sekolah.. dengan kawan2 terutamanye.. rindu semua tu.. tapi dah masuk form 1 ni, kawan2 ada yang ke asrama, tukar sekolah & etc. so tak dapat jumpa la.. n junior2 yang sekarang ni melangkah ke darjah 6, bersedialah untuk UPSR ! jadi macam kitorang dulu.. padan muka ! >< cehh.. tak ada la.. gurau je sayangg.. gud luck ! aku doakan korang berjaye untuk UPSR nanti.. :) tahun baru, azam baru.. jangan pakai azam lama sudaa.. haha.. ok la.. 2012 ni aku harap aku happy2 jerk.. byee.. salam ~