Monday, 30 April 2012

Update



Heyyooo.. lama tak update..  haha.. actually aku busyy.. (busyy la sangatt) .. blog ni pun dah berhabuk.. hachoomm.. so aku rajinkan tangan untuk menaip memandangkan esok cuti hari pekerja.. i likeee.. hari khamis minggu lepas kat sekolah aku ada sukan tara.. kena bangun pagi .. ni yang malas ni.. dapat la jugak aku bagi markah dalam acara larian.. heww2.. bangga wehh.. lepastu ada acara lontar peluru.. malas nak melontar, aku cakap kat cikgu yang aku sakit tangan.. haha.. pandaii kann.. tu la sebab penat sampai nak update 1 ayat pun tak boleh.. haha.. alasan je tu... ehh.. siapa orang perak yang pergi Jom Heboh semalam ? aku pergi.. mak aku yang excited actually.. best juga dapat penat.. lagi satu, terima kasih kepada siapa2 yang sudi singgah kat blog aku.. alahaii.. baiknye korang.. dan terima kasih sebab tinggal jejak korang dekat chatbox.. aku baca setiap perkataan yang korang hantar ni.. tapi tak tau nak reply apa.. heh.. ok byee :)

Saturday, 7 April 2012

Memorial of 2011



Heyy2.. tadi macam nak hujan.. sekarang panas pulak.. haha.. tiba2 aku teringat balik memori kat sekolah rendah dulu.. dengan kawan2, junior2, cikgu2, tukang kebun sekolahh.. cehh tak de la.. haha.. aku rindu sangat2 masa lepas habis UPSR.. perghh.. memang Merdeka lah ! haha.. kitorang banyak aktiviti lepas UPSR tu.. antaranya drama muzikal, action song, sketch, nasyid dan macam2 lagi lah.. tapi aku tak ada lah masuk semua.. just masuk action song je.. hihi.. lepas dah habis semua aktiviti, kerja aku dengan geng aku apa lagi.. merayap lah.. tawaf satu sekolah.. kah3.. ye lah mana taknya.. bosan duduk dalam kelas.. kitorang cari lah kerja.. tolong cikgu lah, kemas stor sukan lah.. tapi tak juga kemas stor tu.. haha.. sekarang ramai kawan aku dah pergi masuk asrama, tukar sekolah.. huhu.. rindu diorang la.. kalau aku boleh putar balik masa, aku nak sangat balik ke masa yang memang best sangat2.. huhuk :(