Friday, 16 March 2012

Follower Bertuah ! :)

Tadi bukak blog.. belek2 dekat dashboard.. pastu, tiba2 mata ni dok fokus kat widget follower.. perghh ? 100 follower ? biar betul.. padahal aku ni baru je berblogging.. haha.. yela.. ape2 pon bangga kan.. lepas tu, tengok la siapa follower aku yang ke-100 tu ? haa.. ni nak bagitau ni.. siapa yang bertuah tu ?

Haa.. tengok2.. haha.. siapa2 yang tak percaya tu, nah bukti..  

Siapa yang bertuah tu ? meh sini tengokk ! 

Kak Afiqah Shuhada ! haha.. penggil kakak ye.. hormat2 :). Lepastu, sibuk la mencari FB kakak ni.. jumpa punn kat blog dia yang cute miut tu.. hehe.. lepas dapat FB, tangan ni dok gatal lagi save gambar dia.. sorry ye kak, curi gambar.. nak bagi hadiah ni.. haha.. hadiahnya tak seberapa.. cuma gambar yang diedit je.. 


Haaa.. cantik tak ? cehh.. jangan jeles.. khas untuk kak Afiqah tauu.. Tahniah, kak !